Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Biz Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak; Ortaöğretim kurumlarına bilgili, kendine güvenen bildiğini yaşama uygulayabilen, problem çözebilen soran sorgulayan, demokratik düşünen, değer yargıları olan, sosyal kişiliği gelişmiş, hoşgörülü, etik değerlere saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yurdunu seven, insan haklarına saygılı, demokratik olmayı ilke edinmiş, gelişmeye ve değişmeye açık ve bu değerlerle gurur duyan bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Çevrede en iyi eğitim veren, öğrencilerimizin ve velilerimizin her zaman güven duyduğu tercih edilen lider bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ ve eTwinning projelerine aktif olarak katılım göstermektedir.

WEB - https://milascumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Akdeniz Caddesi No 10 Milas/Muğla

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Milas İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan okulumuz Bodrum-Muğla karayoluna yakın mesafededir. Cumhuriyet mahallesinin tek okuludur.

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Akdeniz Caddesi No 10 Milas/Muğla

Ulaşım ULAŞIM İZMİR SÖKE ÜZERİNDEN YAPILABİLDİĞİ GİBİ AYDIN YATAĞAN ÜZERİNDEN DE YAPILABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MUĞLA BODRUM KARAYOLU ÜZERİNDE MUĞLA MERKEZE 60 KM BODRUM´A 50 KM MESAFEDEDİR.